Klädutmaningen

28.01.2016 kl. 20:30

 

 

Efter Fina Linas efterlysning av outfitbilder samt diskussionerna vid bordet under inspirationsbrunchen tänkte vi att det var dags att börja en klädutmaning här på Ratata! Den fungerar så här:

1. Posta en bild av en vardaglig utstyrsel
2. Svara på frågorna
3. Ge vidare utmaningen till vem du vill!

Frågorna är följande:

Vad gör du för att hålla dig varm under vintern?
Vad är din filosofi vad gällande kläder?
Vad har du på dig på bilden?
Hur piffar du upp din look?

Man kan starta en egen (eller samma) klädutmaning och ge utmaningen vidare till vem som helst. Jag tog initiativet och började och har nu svarat på frågorna på min blogg (klick) och utmanar Hanna, Emily, Linnéa, Julia och Miilo att fortsätta!

 

Nanó Wallenius
Kommentarer (2)
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Åh guud, måste väl ta å "fixa till mig" lite då så man ens ser en aning reprenstabel ut :D
miilo28.01.16 kl. 20:48
Viken kiva utmaning! :D Intressant att läsa om klädfilosofier ju!
fia linnéa emelie28.01.16 kl. 22:44

                      
 
 

Välkommen till Ratata - Svenskfinlands mysigaste bloggtjänst och kulturportal! Här på framsidan lyfter vi intressanta personer, evenemang och projekt.

Bloggat hos oss

Intervju med Arvid Mörne-vinnaren Mathilda Larsson

Jag var helt i chock. Jag började gråta. Jag ringde till mamma och kunde inte alls förstå vad som hade hänt." Så beskriver Mathilda Larsson känslorna efter att ett mejl damp ner i inkorgen i april och titulerade henne som vinnare i Arvid Mörne-tävlingen 2019. Saga träffade henne för att prata mer om skrivande och vad som händer efter tävlingen.

Läs hela intervjun på Århundradets bokklubbs blogg.

24.05.2019 kl. 12:06

Morsdag

24.05.2019 kl. 12:03

Duktighetens kilopris

Jag har ett konstigt förhållande till duktighet. Jag känner mig duktig när jag äter sallad istället för chips till middag. Jag känner mig duktig när jag skriver uppsats istället för att ligga i sängen och scrolla instagram. Jag känner mig duktig när jag vågar vara social, fast den rädslan har tunnats ut under åren och numera visar sig bara ibland. Så duktigheten finns i vardagen, liksom. Den är en ständigt närvarande måttstock där antal kilogram duktighet på kvällen bestämmer huruvida jag ska få känna mig bra över dagen som varit. Om jag får tillåtelse att känna mig bra över mig själv. Om jag är värdig.

 

Om duktighet på den nya Ratatabloggen Tofflor.

24.05.2019 kl. 12:02