Att tejpa munnen på natten

04.10.2018 kl. 11:33

En kolumn i HBL fångade mitt intresse i somras. I den skrev Moa om hur hon hade börjat sova mycket bättre sedan hon etablerat en ny vana – att tejpa munnen på natten.

Det bara måste jag ju testa!

Målartejp är bra till det mesta, även till att tejpa ihop munnen, tänkte jag och drog ett rejält lager tejp så att inte minsta lilla mungipa skulle ha en chans att glipa fram.

Glad i hågen somnade jag och sussade sött likt en näpen Törnrosa i sitt vackra slott (så näpen som man nu kan vara med tejpad mun :). Den sköna prinsessaslummern blev dock tvärt avbruten. Jag hade inte hade tänkt på att berätta för min man om mitt lilla test. Döm om hans förskräckelse när han kom in i sovrummet och såg sin till synes livlösa hustru ligga där i sängen med fasttejpad mun!

 

Coach Amy berättar om sitt snarkande.

                      
 
 

Välkommen till Ratata - Svenskfinlands mysigaste bloggtjänst och kulturportal! Här på framsidan lyfter vi intressanta personer, evenemang och projekt.

Bloggat hos oss

Jag har tänkt fel

Höstlovet var nyttigt. I och för sig var det svårt att inte tänka på jobb hela tiden, men jag känner att jag tänkte konstruktivt. Jag tänkte mycket och analyserade mitt sätt att arbeta och konstaterade att jag inte kommer orka om jag fortsätter som jag gjort hittills. Jag har hela hösten prioriterat jobbet och prestationerna och inser nu att jag har tänkt fel.

 

Läs resten av Kaffepausens inlägg här.

24.10.2018 kl. 11:27

Aktivaste bloggare

8 posterlivet & art såklart 
5 posterLeona 
4 posterJenny Sandberg 
4 poster  
3 posterLinda 
3 postermiilos memoarer 
2 posterSpice It up 
2 posterKonsert & resebloggen 
2 posterAnomalina 
1 posterProsa 
1 posternattsyrran 
1 posterEva H 
1 posterEmma Kan 
1 posterAffe af Skrifwklaada 
1 posterÅrhundradets Bokklubb 
1 posterFager Dam 
1 posterFilosofia. 
1 posterKaffepausen. 
1 posterSöstra mi 
1 posterJulia