Tekniska angelägenheter på Ratata.fi

02.11.2015 kl. 14:23

 

 

Här kommer en liten uppdatering om vad som skett på Ratata.

 

I navigationen:

- "Om Ratata" har ersatt "Redaktion". I underrubriken "Om Ratata" får man en snabb introduktion av vad Ratata är, vem vi är på redaktionen och what the fuss is all about!

- Ratatas mest välbesökta bloggar finns att beskåda under "Aktivitet". Listan kommer att uppdateras varje måndag och anger vilka tio bloggar som fått mest besökare under veckan som gått.

 

På bloggarna:

- Webbhusets uppdatering av texteditorn (för cirka en månad sedan) har gjort det svårt för både iOS- och Androidanvändare att blogga från mobila enheter. Detta är något som vi på redaktionen dessvärre inte kan korrigera själva och vi väntar som på solens uppgång för att få det fixat.

 

På gång:

- Utveckling av framsidan (navigationen) - vi vill lägga lite mera krut på Ratatas framsida och smider som bäst på planer för att göra innehållet mer lättillgängligt. T.ex. ska det bli enklare att hitta listor att fylla i, det ska bli lättare att surfa mobilt - vissa undersidor i navigationen fungerar inte optimalt. Vi vill även hitta fler sätt att puffa er bloggare och vad ni gör (med er tillåtelse, naturligtvis).

Halva kommentarer - vi vill få ett slut på de irriterande "halva kommentarerna" som dyker upp när man sätter in hjärtan och dylikt.

- Nya podcastavsnitt är på gång! Samtalet från bokmässan kommer som poddversion och i och med det kommer även ett bokmässan-eftersnack. Tre nya avsnitt med tre Ratatabloggare kommer även att komma ut under vintern.

 

Är det något som ni saknar på Ratata.fi? Har ni en idé ni tycker att vi borde förverkliga? Alla förslag är välkomna. Tillsammans gör vi Ratata!

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: