Ratatanytt

Føroyar

Jennifer har varit på skolprojektsresa i Färöarna!

Nanó Wallenius-Verthongen
Publicerad 17.11.2014 kl. 12:05

I väntan på smått

 

 

Sandras blogg har ett riktigt gravidskimmer över sig just nu. In och läs!

 

 

Nanó Wallenius-Verthongen
Publicerad 11.11.2014 kl. 12:30

Geocaching

 

Ida har varit och geocachat!

 

 

Nanó Wallenius-Verthongen
Publicerad 11.11.2014 kl. 12:24

I Heart Camden TownFlera fotografier på bloggen Fotodrömmar.
Karin Lindroos
Publicerad 07.11.2014 kl. 07:26

Hemligstämplad affärsplan

Basse har kommit över en affärsplan!

Karin Lindroos
Publicerad 06.11.2014 kl. 21:55

Spambloggarna snart ett minne blott

Vi har nu hittat en lösning på att bli av med spambloggarna som titt som tätt tar över "senaste blogginlägg" och "mest kommenterade". Glädjande nog kan vi meddela att arbetet med att få bort dem inleds redan i november - så snart är de ett minne blott.
Karin Lindroos
Publicerad 06.11.2014 kl. 15:36

Den hälsosamma babymaten

Ofta i liknande debatter vidhåller experter också att det är billigare att laga maten själv och det stämmer ju absolut. En sak som man kanske lätt glömmer är att det också är en viss sorts rikedom att ha tid att laga mat själv åt familjen. Speciellt i USA är det många föräldrar och särskilt ensamstående föräldrar ofta tvingas ha två eller tre olika skiftesjobb för att klara av levnadskostnaderna. Då är det säkert lite övermäktigt att börja laga hälsosam mat från grunden, speciellt om man inte vet om att det inte är hälsosamt.

Jooles bloggar om skillnader mellan rika och fattiga bebisar. Missa inte läskreklamerna Jooles illustrerar sitt inlägg med.

Karin Lindroos
Publicerad 05.11.2014 kl. 20:03

Söndriga människor och den hjälp dom erbjuds

"kära läsare, för ett par veckor sen satt vi bredvid en när och kär som låg i fosterställning i sängen med tom blick och endast reagerade på våra försök att få hen att stiga upp ur sängen med svaret "det är ingen vits" och "jag blir aldrig frisk igen" eller "ingenting kan hjälpa mig". vi blev förstås ganska orolig och ringde en  bekant som jobbar med psykiatri som uppmanade oss att få iväg vår nära och kära till sjukvården med ens."

Läs mera om en både sorglig och skrämmande erfarenhet av vården hos Den elaka bloggen.

Karin Lindroos
Publicerad 05.11.2014 kl. 15:38

HöstfrossaSugen på att frossa i höstens färger? Klicka då omedelbart in på je est une autre.

Karin Lindroos
Publicerad 05.11.2014 kl. 09:42

De störande spambloggarna

Vi jobbar som bäst på att ta reda på hur vi på smidigaste sätt kan bli av med spambloggarna som tränger sig in på "senast uppdaterade" och "mest kommenterade" här på Ratata. Vi hoppas ni kan stå ut en stund till! Så länge kan ni förslagsvis söka tröst hos en raw chokladpudding med chiafrön, enligt recept hos Det blåa köket.

Foto: Det blåa köket

 

Karin Lindroos
Publicerad 05.11.2014 kl. 09:39


DET VANKAS BLOGGÖL I ÅBO!

Torsdagen den 4:e december klockan 19.00 samlas Åbo-ratataiter som är sugna på att träffas och hänga tillsammans i Panimoravintola Koulu. Även andra bloggare och intresserade är naturligtvis välkomna. Initiativtagare är Nanó & Koltrast.

HÄR är facebookeventet! Vi ses där!


 

 

 


 

Vill du upptäcka ny musik inför hösten? Kolla in Ratatas Spotify-spellista för hösten 2014 och adda dina nya favoritlåtar! Reglerna är enkla:
 

1. Ha Spotify öppen på din dator.

2. KLICKA HÄR för att öppna spellistan. Spellistan borde nu vara öppen i Spotify. Ifall du inte har Spotify kan du skapa din egen account gratis på Spotifys hemsidor.

3. Klicka på "FOLLOW".

4. Nu när du följer Ratatas spellista är det fritt fram för dig att adda dina nya favoritlåtar! Observera att det är förbjudet att radera låtar som andra har lagt i spellistan. Ifall missbruk förekommer så kommer möjligheten att adda låtar tas bort helt och hållet.

5. Gillar du musiken på spellistan? Kopiera då över låtarna till din egna, privata spellista! Då behöver du inte riskera att låtar du vill spara för framtida lyssning försvinner ifall spellistan tas bort vid ett senare tillfälle.